сряда, 25 юни 2014 г.

Грандиозен рок спектакъл в Каварна и два футболни турнира



GUS G
От 4 до 15 юни организаторите на музикалния фестивал "Kavarna Rock" отново ви дават възможност да спечелите награда. За да спечелите една от петте награди, трябва да се регистрирате в новата игра във "Фейсбук" и може да сте един от щастливците. Наградите се изразяват тази година в пет двудневни покани за предстоящото интересно събитие, което ще се проведе между 27 и 29 юни. Печелившите ще се обявят на 16.05.2014г. Първия ден, за радост на рок и метъл феновете, организаторите планират да бъде безплатен. През него ще се проведе „Черноморската битка на бандите“, а вечерта специален гост ще бъдат група Сигнал. На 28 и 29 юни ще видим Gus G., JORN, PRETTY MAIDS, GOTTHARD, KROKUS, SABATON, HELLOWEEN и EUROPE.
В същото време ще се проведат и два футболни турнира, тъй като тази година Kavarna Rock съвпада със световното футболно първенство. Поради тази причина, освен рок музиката, която ще забавлява метъл и рок почитателите, организаторите от Bulgarian Live Music са помислили и за футболните фенове. За всички тях ще има огромна видео стена с грамадни размери от 6 на 8 метра, на която ще могат да се гледат и мачовете, играни в Бразилия.
Първият е на 28 юни „Мама, татко и аз“. Всеки отбор получава подарък 3броя брандирани метъл и рок тениски, с които да участва на турнира, Купа за шампиона и финалиста, възпоменателен плакет за всеки полуфиналист, награда за най-млад участник (Дете), награда за най-атрактивен участник (Майка), награда за най-тежък участник (Татко).
Вторият е Футболен турнир 2Х2. Всеки отбор получава подарък 2броя брандирани метал и рок тениски, с които участва на турнира, Купа за шампиона и финалиста, полуфиналистът - по една бира за всеки състезател от отбора, финалистът - по 3 бири за всеки състезател, а шампионът - кег бира. Този урнир ще бъде организиран на 29 юни от 11:00 часа на стадиона в морската ни рок столица. Можете да се запишете във Facebook страницата на Kavarna Rock - www.facebook.com/KavarnaRock, както и на място в деня на турнира, не по-късно от 10:30 часа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар